Câteva curiozități despre penis pe care puteți să le știți.

Câteva curiozități despre penis pe care puteți să le știți.

1. Fumatul poate duce la micșorarea dimensiunii penisului în timpul erecției. Acest lucru se datorează faptului că fumatul cauzează o circulație mai slabă a sângelui și, după cum știți, erecția masculină se bazează pe fluxul sanguin către cavernosa corporală din penis.

2. Știți că cuvântul „penis” provine din latină? Exact înseamnă „coada” și cam așa ar putea fi considerat.

3. Ai auzit vreodată de o creatură care are cel mai mare penis? Probabil că te gândești la taur, cal sau elan … Ei bine, nu, proprietarul celui mai mare penis este un mamifer gigantic – o balenă albastră, penisul atingând o dimensiune de până la 2,5 metri. WOW

4. Există o boală ca „Diphallus„. Constă în faptul că un bărbat are două penisuri. Există în jur de 100 de bărbați în lume cu această boală.

5. Durata medie a orgasmului unui bărbat este de 6 secunde, în timp ce la o femeie este de 23 de secunde. Mă întreb de ce împărțirea este atât de nedreaptă 🙂

Câteva curiozități despre penis

6. Cu toate acestea, se pare că mărimea are importanță pentru femei. Femeile nu doresc să recunoască în mod direct, ci oferă răspunsuri evazive, dar, potrivit cercetărilor efectuate în diferite regiuni ale lumii, peste 50% dintre femeile chestionate spun că dimensiunea este importantă. Probabil pentru că de aceea mulți bărbați stau pe gânduri și caută o modalitate de a-și mări penisul.

7. Bărbatul nu are nevoie de un creier pentru a avea ejaculare. Adesea, bărbații cred că acest lucru stă în capul lor și există cu siguranță un pic de adevăr în această teorie, dar se pare că măduva spinării este responsabilă pentru ejacularea masculină

8. În Japonia, în Kawasaki în fiecare an, în prima duminică din aprilie, există o „sărbătoare a penisului„. Pe străzi peste tot apar figurine sub formă de penis și puteți cumpăra ciubucuri sub formă de penis și alte gadget-uri sub formă de penis. Cred că nu trebuie menționați că participarea la acest eveniment este imensă, bineînțeles că vin și oaspeți din întreaga lume.

9. În timpul erecției, penisul masculin crește în volum cu aproximativ 60%.

10. Bărbații au o medie de 11 erecții în timpul zilei și 9 pe timp de noapte, un rezultat destul de impunător.

clasificarea produselor pentru extinderea penisului – comparatie

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Expert în domeniul fizioterapiei și regenerării, precum și un antrenor care se ocupă de regenerarea biologică. Zilnic se ocupă de educația nutrițională a copiilor supraponderali, cu probleme de obezitte și  tulburări coexistente. În prezent urmează studii de doctorat. CV-ul său este bogat în cursuri în multe domenii, cum ar fi nutriția, cosmetologia și dietetica. Autor al mai multor publicații interesante, părinte a doi copii. În timpul său liber citește cărți și călărește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree