Care este lungimea corespunzătoare a penisului? Ce arată statisticile și dacă trebuie să ne rușinăm în comparație cu alți bărbați?

Care este lungimea corespunzătoare a penisului?

În acest articol, vom aborda un subiect care pare a fi un pic cam misterios și nu se vorbeste cu adevărat despre el. Și anume, Care este lungimea corespunzătoare a penisului? Mulți bărbați, cu siguranță, uneori se întreabă dacă dimensiunea penisului lor este mediocră sau dacă depășește norma. Aceasta este o problemă foarte interesantă din punct de vedere psihologic, deoarece unii pot avea complexe și, de fapt, ar trebui să fie mulțumiți de dimensiunea organului său genital. Vom încerca să apropiem mai mult acest subiect celor care ar dori să știe mai multe despre acesta.

clasificarea produselor pentru extinderea penisului – comparatie

În primul rând – Cum trebuie măsurată corect lungimea penisului?

Lungimea exactă a penisului în repaus – și în erecție – o veți cunoaște doar când faceți acest lucru în mod corect. Penisul nu se măsoară de jos sau de sus, ci pe lateral. În ambele condiții de repaus și de erecție, plasați rigla pe marginea penisului și atingeți osul pubian. Rețineți că dacă măsurați un penis erect, trebuie să realizați erecția maximă. În ceea ce privește circumferința avem nevoie de o măsurătoare de tip curea sau sfoară care apoi ttrebuie măsurate cu rigla.

Ce mărime are un penis mediu? care este lungimea și grosimea medie a penisului

datorită cercetărilor efectuate pe un grup de aproximativ 14,5 mii bărbați, oamenii de știință au găsit dimensiunea medie a penisului. Trebuie subliniat, de la început, că nu au găsit nici o corelație între dimensiunea organului și alte trăsături, de exemplu dimensiunea piciorului sau înălțimea. În repaus, un penis mediu are o lungime de 9,16 cm și o circumferință de 9,31 cm. În timpul unei erecții, este de 13,12 cm lungime și 11,66 cm circumferință. Rezultatele mărimii penisului prezentate mai sus sunt rezultatul multor studii.

Ce mărime are un penis mediu?

Compararea lungimii organului la mai multe națiuni

Conform statisticilor, atunci când se compară diferite rase și origini, dimensiunea membrului este similară. În 2015, în Londra a fost realizat un studiu care a confirmat că, cu cel mai lung penis se poate lăuda locuitorii unor țări precum Congo, Ecuador sau Ghana, unde lungimea medie este de 17 cm. Maghiarii cu o medie de 16 cm au obținut cele mai bune rezultate în Europa. Cel mai mic penis o au asiatici, aproximativ 10 cm.

Lungimea are importanță ? Lungimea? Grosimea? Sau poate tehnica este cea mai importantă?

Potrivit unui studiu realizat la BMC Women’s Health, femeile, dacă ar fi capabile să schimbe ceva în penis, ar dori să fie mai gros decât să fie mai lung. Femeile spun adesea că dimensiunea nu contează prea mult și ceea ce contează este pasiunea și ingeniozitatea, dar suntem curioși dacă ceea ce spun este adevărat. Mulți bărbați, în ciuda faptului că partenerele lor nu o cer, decid de multe ori să-și mărească penisul într-un fel sau altul, probabil pentru ei înșiși.

În concluzie, trebuie spus că mărimea penisilor masculine se află mai mult sau mai puțin în intervalul de 10-15 cm și aceasta este o dimensiune suficientă pentru realizarea unui act sexual satisfăcător.

clasificarea produselor pentru extinderea penisului – comparatie

Sending
User Rating 3.75 (4 votes)

Expert în domeniul fizioterapiei și regenerării, precum și un antrenor care se ocupă de regenerarea biologică. Zilnic se ocupă de educația nutrițională a copiilor supraponderali, cu probleme de obezitte și  tulburări coexistente. În prezent urmează studii de doctorat. CV-ul său este bogat în cursuri în multe domenii, cum ar fi nutriția, cosmetologia și dietetica. Autor al mai multor publicații interesante, părinte a doi copii. În timpul său liber citește cărți și călărește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree