Starea sexuală a unui bărbat – de ce depinde?

Probleme sexuale

Pentru majoritatea bărbaților, determinantul condiției sexuale este capacitatea de a realiza cu ușurință o erecție. Chiar și în cazul unui singur eșec se simte jenant și dacă această situație se repetă, stresul începe să se acumuleze.

Probleme sexuale? Păstraţi  calmul

Bărbaţii reacţionează diferit cand sunt afectaţi de apariţia problemelor de sex. Unii dau vina pe partener, alții susțin cu încăpățânare că ceva nu este în regulă cu ei. Între timp, probleme sexuale are, cel mai adesea, o cauză foarte specifică, de a găsi și a depăși cu suficientă răbdare, pace și deschidere.

Probleme sexuale

Stilul de viață – nesănătos

probleme sexuale pot apărea din comportamentul unui stil de viață specific. Suprasolicitarea organismului și oboseala care rezultă din aceasta nu ajută la relaxarea în pat. În plus, într-o stare de stres prelungit, libidoul cade, iar abstinența sexuală prelungită crește doar scala tulburărilor.

Stresul merg adesea mână în mână stimulente. Țigările, alcoolul și prea multă cofeină vă pot afecta erecția, indiferent de vârsta bărbatului. Pastile potenta sunt o metoda de tratament natural cu efect imediat

În această situație, trebuie să reduceţi uşor și să adoptaţi un stil de viaţă sănătos. Ambii parteneri vor avea nevoie de o vacanță mai lungă, de preferință în sânul naturii, combinată cu activitatea fizică. De asemenea, va contribui la reducerea consumului de ţigări, alcool și cofeină şi  la trecerea la obiceiuri alimentare mai sănătoase. Consolidarea libidoului este o dietă bogată în zinc şi vitamine B. Aceste ingrediente se găsesc în principal în cereale integrale, fructe de mare şi legume.

Probleme de sănătate – ce boli duc la probleme sexuale?

Probleme sexuale afectează adesea bărbații maturi, care rezultă din diverse boli și afecțiuni. Probleme erecție sunt un simptom al unei scăderi a producției de testosteron, dar și al diabetului, hipertensiunii, aterosclerozei sau bolilor coloanei vertebrale, precum și al medicamentelor utilizate în legătură cu acestea. După vârsta de 50 de ani, trebuie examinate nivelurile de testosteron și prolactină și ulterior starea dumneavoastră de sănătate.

Probleme sexuale

Când erecția nu se vindică singură

Indiferent de vârstă și stilul de viață, exerciția penisului și întărirea mușchilor pelvieni sunt utile pentru stimularea libidoului și a erecției. Un rezultat bun poate fi, de asemenea, obținut prin tehnici sexuale bine alese și gadgeturi erotice care sensibilizează zonele erogene. Uneori este suficient. Cu toate acestea, problemele de erecție necesită uneori cooperarea cu un specialist – sexolog, endocrinolog sau psihoterapeut

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Expert în domeniul fizioterapiei și regenerării, precum și un antrenor care se ocupă de regenerarea biologică. Zilnic se ocupă de educația nutrițională a copiilor supraponderali, cu probleme de obezitte și  tulburări coexistente. În prezent urmează studii de doctorat. CV-ul său este bogat în cursuri în multe domenii, cum ar fi nutriția, cosmetologia și dietetica. Autor al mai multor publicații interesante, părinte a doi copii. În timpul său liber citește cărți și călărește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree